Aangevraagde stalen

Van zodra men stalen heeft ingegeven bij "Ingave stalen", staan deze hier. Van hieruit kan men deze dan via de hiervoor bestemde knop versturen naar het labo.
Voor meer informatie over de cyclus met betrekking tot stalen, ga naar "Goedkeurcyclus"

Een andere mogelijkheid vanuit dit scherm is de afdruk van analysecertificaten. Zodra analyses zijn uitgevoerd en afgewerkt kan men hier een selectie (met het printer icoontje) maken en via "Print analysecertificaten" hiervan een PDF-bestand krijgen wat afgedrukt kan worden.
Wanneer men van één bepaald lot meerdere analyses laat uitvoeren, aan de hand van verschillende stalen naar verschillende labo's, is het toch mogelijk om de resultaten op één gezamenlijk certificaat te zetten. Je dient hiervoor simpelweg de verschillende stalen te selecteren en vervolgens de knop "Print analysecertificaten" te gebruiken. Quasydoc zal deze dan automatisch samenvoegen tot één certificaat.

De knop "Print Stalen/analyses" geeft je de mogelijkheid om alle stalen/analyses naar een PDF-vorm te converteren zodat ook deze gemakkelijk afgedrukt kan worden.

De barcodes van de stalen kun je printen wanneer ja via de barcode icoontjes een selectie maakt en vervolgens de "Print barcodes stalen" knop gebruikt.